Beschikbaar in shop

Beschikbaar in shop

Pericles

Pericles werd in 1926 opgericht in Deinze. Deinze werd in die tijd ook wel eens de Europese hoofdstad van kinderwagens en houten speelgoed genoemd. In die optiek heeft Pericles zich verder gespecialiseerd in speelgoed, bedtextiel, babyverzorging, eetgerei, reisartikelen, kinderwagens en meubelen voor de kinderkamer. Kortom, Pericles biedt een totaalaanbod van producten voor baby, peuter en kleuter.

De collecties worden ieder jaar aangevuld en vernieuwd. Zo is er bijvoorbeeld de zogenaamde Jumper collectie, de Bizoo collectie, Friends collectie,… en voor de sportievelingen onder ons is er de sporty-outdoor collectie met praktische en kleurrijke buggy’s.

♡ jouw geboortelijst bij the baby's corner

Een geboorte is een onvergetelijk feest dat je deelt met familie, vrienden en collega’s. En zij delen op hun beurt cadeautjes uit. Heel veel cadeautjes. Een geboortelijst aanleggen kan bij the baby’s corner heel makkelijk in de winkel of helemaal zelf online. Ben je nog niet helemaal zeker? Laat je inspireren door deze 10 redenen om te kiezen voor een geboortelijst.

webshop toppertjes

Pericles Buggy Sporty

Pericles Buggy Sporty

Meer info
Pericles Reisbed Friends

Pericles Reisbed Friends

Meer info