Beschikbaar in shop

Beschikbaar in shop

Britax Römer

Britax Römer zorgt ervoor dat kinderen veilig onderweg kunnen. Dankzij de nauwkeurige Duitse techniek en samenwerking met de auto-industrie heeft Britax Römer zich kunnen specialiseren op het vlak van veilig vervoer van kinderen. Tijdens het gehele productieproces ondergaan de producten op verschillende momenten verschillende testen.

Het gamma van Britax Römer bestaat uit autostoeltjes, fietsstoelen en kinderwagens. De stoelen bieden het nodige comfort en zorgen voor een maximale bescherming van jouw kind.

♡  ontdek het volledige assortiment

Trek je er graag op uit? Ga je op reis of naar de stad? Er is niets zo belangrijk als de veiligheid van jouw kindje. Daarom is het een absolute must om een goede autostoel te vinden die aan alle veiligheidsnormen voldoet. Geen gemakkelijke opgave, maar we willen jou hier graag bij helpen: bekijk het volledige assortiment.

♡ jouw geboortelijst bij the baby's corner

Een geboorte is een onvergetelijk feest dat je deelt met familie, vrienden en collega’s. En zij delen op hun beurt cadeautjes uit. Heel veel cadeautjes. Een geboortelijst aanleggen kan bij the baby’s corner heel makkelijk in de winkel of helemaal zelf online. Ben je nog niet helemaal zeker? Laat je inspireren door deze 10 redenen om te kiezen voor een geboortelijst.