Beschikbaar in shop

Beschikbaar in shop

Béaba

Béaba is een kwalitatief merk dat bekend staat voor zijn creatieve en innovatie oplossingen. Ze zijn actief op 3 terreinen.

Zo hebben ze heel wat keukenapparatuur en – accessoires om snel een gezonde maaltijd voor jouw baby te bereiden en bovendien het hartje van vele keukenprinsen en -prinsessen sneller doen slaan. Daarnaast hebben ze ook heel wat bad- en verzorgingsartikelen, maar ook wipstoeltjes en nog zoveel meer. Als laatste heeft Béaba ook gedacht aan producten voor onderweg zoals multifunctionele, hippe verzorgingstassen en zonnebrilletjes op maat van jouw baby. Het Franse Béaba zit niet stil en integreert telkens de nieuwste technologieën in hun producten. Béaba brengt kwalitatieve en gebruiksvriendelijke producten.

♡ jouw geboortelijst bij the baby's corner

Een geboorte is een onvergetelijk feest dat je deelt met familie, vrienden en collega’s. En zij delen op hun beurt cadeautjes uit. Heel veel cadeautjes. Een geboortelijst aanleggen kan bij the baby’s corner heel makkelijk in de winkel of helemaal zelf online. Ben je nog niet helemaal zeker? Laat je inspireren door deze 10 redenen om te kiezen voor een geboortelijst.

webshop toppertjes

 Beaba Melkpoederdoos stapelbaar

Beaba Melkpoederdoos stapelbaar

Meer info
Beaba Nagelknipper

Beaba Nagelknipper

Meer info
Beaba Stoomkoker en mixer Babycook Solo

Beaba Stoomkoker en mixer Babycook Solo

Meer info