Jouw (online) geboortelijst bij the baby's corner

Een geboorte is een onvergetelijk feest dat je deelt met familie, vrienden en collega’s. En zij delen op hun beurt cadeautjes uit. Heel veel cadeautjes. We nodigen je dan ook van harte uit om in alle rust bij ons op visite te komen om je geboortelijst samen te bespreken, te plannen, te realiseren. Maar ook van thuis uit kan je aan de slag gaan! Je kan je geboortelijst immers ook online leggen of reeds voorbereiden voor je een bezoekje aan de winkel brengt.

Stel online je lijst samen

Ben je zwanger en kan je niet wachten om reeds aan de slag te gaan met jouw geboortelijst? Dat kan perfect! Bij the baby's corner kan je immers vrijblijvend aan de slag gaan met een online geboortelijst, ook wel een speellijst genoemd.

Download hier jouw the baby's corner checklist

Hoe kan je een online geboortelijst of speellijst aanleggen?

1° Surf naar http://giftlist.thebabyscorner.be en maak in 1-2-3 een account aan. Vervolgens kan je door onze online catalogus surfen, boordevol babyartikelen en -kleding. Pas na bevestiging maak je de lijst definitief.

2° Je lijst definitief maken kan op twee manieren: je kan je lijst online bevestigen of je kan ervoor kiezen om in de winkel langs te komen. In de winkel kan je samen met een consulente jouw speellijst nog eens doornemen en waar gewenst wijzigingen aanbrengen. Ook kan je jouw speellijst in de winkel verder aanvullen. In de online catalogus vind je immers een basisassortiment met babyspullen, maar in de winkel hebben we nog veel meer voor jou in petto.

3° Indien je dit wenst kan je de geboortelijst ook volledig zelfstandig aanvullen of aanleggen. Hiervoor hoef je geen afspraak te maken.

Een afspraak maken

Geef je de voorkeur aan een persoonlijke rondleiding in de winkel voor het aanleggen van je lijst of wens je je online speellijst in de winkel verder aan te vullen? Dan kan je een afspraak maken door een mailtje te sturen naar klantendienst@babyscorner.be of ons een belletje te geven op 09/381 12 70.

Jouw geboortelijst beheren

Als ouder krijg je na aanleg vrijwel meteen toegang tot de online lijst met oudermodule. Zo kan je, indien je dit wenst, de lijst op voorhand ook reeds laten inkijken door familie en vrienden die staan te popelen om reeds een geschenkje te kopen. Lekker handig als je bijvoorbeeld een babyshower gepland hebt!

Wil je het geslacht van jouw spruitje echter nog niet prijsgeven? Ook geen probleem. We kunnen er immers op toezien dat geslachtsgebonden artikels (voorlopig) niet worden weergegeven. Zo kan de ongeduldige meter bvb. al op voorhand een of meerdere geschenkjes kopen van de lijst, zonder te ontdekken of haar metekindje een jongen of een meisje wordt!

Via de oudermodule kan je verder te allen tijde opvolgen wie wat gekocht heeft van de lijst.

Hoe een geschenkje kopen van de lijst?

Familie, vrienden en collega’s kunnen op verschillende manieren een geschenkje kopen van je lijst: in onze winkel, telefonisch of online door te surfen naar http://giftlist.thebabyscorner.be. Ze kunnen het geschenkje zelf afhalen in de winkel of laten afhalen door de ouders.