Schoolgerief voor coole kids

De eerste schooldag? Ga zoals een echte fashion boy of girl in stijl en volgens de laatste nieuwe trends terug naar school! Naar school gaan was nog nooit zo leuk als nu.

de eerste schooldag

De eerste schooldag is altijd een beetje spannend. Een nieuw jaar, nieuwe vriendjes, nieuwe leerkrachten... een nieuw begin! Ook jij mag volledig in het nieuw zijn op jouw eerste schooldag. Zoek je nog een hippe boekentas met bijpassende pennenzak? Een coole lunchbox of een nieuwe outfit? Een autostoel voor veilige ritjes naar school? Dan ben je bij the kid's corner aan het juiste adres.

Of je nu naar de peuterklas, kleuterklas of de lagere school gaat, bij the baby's corner vind je een ruim assortiment aan boekentassen, rugzakken, trolleys en pennenzakken. Bovendien kan je je schoolgerief of kleren personaliseren met plaklabels of instrijklabels.

PRE-ORDER VANDAAG NOG JOUW JEUNE PREMIER IT-BAG!

rugzak, trolley of boekentas?

In de peuter- & kleuterklas heb je maar een klein boekentasje nodig. Kies voor een rugzakje waar boterhammetjes, een tussendoortje en een setje reservekledij in kan. De rugzakjes in dierenvormen van Skip Hop of boekentasjes van Elodie Details, Lilliputiens of Jeune Premier zijn hier ideaal voor.

Voor de lagere school heb je al een iets grotere boekentas nodig. Let hierbij vooral op het aantal vakken en het gewicht van de boekentas. Een boekentas mag slechts 10% van het lichaamsgewicht van jouw kind wegen. Tot en met het derde leerjaar is een boekentas met 1 vak waarin een ringmap past en zijzakjes voor schrijfgerei en een koek meer dan genoeg. Later zal je kind een dikkere map en meer boeken moeten meenemen. Let op, een stevige boekentas hoeft helemaal niet saai te zijn! Kijk maar naar de boekentassen van Bakker made with Love, Ruitertassen, Own Stuff, Kipling & Jeune Premier. Ben je toch meer fan van een coole rugzak? Dan zijn deze van Herschel een echte aanrader!

onze merken voor Schoolgerief

Bakker
Elodie Details
Herschel
Jeune Premier
Ruitertassen
Skip Hop
Own Stuff
Zip & Zoe