schooltassen voor coole kids

Naar school met de mooiste boekentas, de hipste rugzak of een stoere trolley! The baby’s corner maakt van jou de coolste van de speelplaats. Ga volgens de laatste nieuwe trends back to school met de mooiste schooltas, rugzak of boekentas!

dé grootste keuze boekentassen!

Op zoek naar een hippe kleuterboekentas of boekentas voor de lagere school met bijpassende pennenzak? Een coole lunchbox of een nieuwe outfit? Een autostoel voor veilige ritjes? Of je nu naar de peuterklas, kleuterklas of de lagere school gaat, the baby's corner is een waar boekentassen paradijs: kleuterboekentassen, boekentassen voor het lager, rugzakken, trolleys en pennenzakken. De eerste schooldag is bovendien altijd een beetje spannend. Een nieuw jaar, nieuwe vriendjes, nieuwe leerkrachten... een nieuw begin! Ook jij mag volledig in het nieuw zijn op jouw eerste schooldag.

schooltas & boekentas: shop nu online

Jeune Premier    Lilliputiens     Elodie Details     Herschel      Trixie      A Little Lovely Company
Kipling                Skip Hop       Own Stuff          Bakker made with love  ☑ Ruitertassen

KOOP NU JE BOEKENTAS ONLINE !

schooltas, rugzak of trolley?

In de peuter- & kleuterklas heb je maar een klein boekentasje nodig. Kies voor een rugzakje waar boterhammetjes, een tussendoortje en een setje reservekledij in kan. De rugzakjes in dierenvormen van Skip Hop of boekentasjes van Kipling, Elodie Details, Lilliputiens, Trixie of Jeune Premier zijn hier ideaal voor.

Voor de lagere school heb je al een iets grotere boekentas nodig. Let hierbij vooral op het aantal vakken en het gewicht van de boekentas. Een boekentas mag slechts 10% van het lichaamsgewicht van jouw kind wegen. Tot en met het derde leerjaar is een boekentas met 1 vak waarin een ringmap past en zijzakjes voor schrijfgerei en een koek meer dan genoeg. Later zal je kind een dikkere map en meer boeken moeten meenemen. Let op, een stevige boekentas hoeft helemaal niet saai te zijn!

schooltas en boekentas voor boys & girls: bekijk onze merken

 Jeune Premier    ☑ Lilliputiens      Elodie Details   Herschel       Trixie      Ruitertassen
Kipling                ☑ Skip Hop       Own Stuff         Bakker made with Love  A Little Lovely Company

onze merken voor Schoolgerief

Lilliputiens
Bakker
Elodie Details
Herschel
Jeune Premier
Kipling
Ruitertassen
Skip Hop
Trixie
Own Stuff
Zip & Zoe
A Little Lovely Company