Veelgestelde vragen

Een geboortelijst aanleggen bij the baby's corner kan je vanaf het prille begin van je zwangerschap tot ongeveer twee maanden voor de vermoedelijke bevallingsdatum. Is de bevalling in een vakantieperiode gepland? Dan kom je best nog een maand vroeger. Deze termijn laat ons toe om de producten die niet voorradig zijn, te bestellen. De leveringstermijn van sommige artikelen kan immers oplopen tot 10 weken.

Toch last minute nog besloten om een geboortelijst aan te leggen, ook al ligt de verwachte bevallingsdatum onder twee maand? Plan gerust een afspraak in met een van onze consulentes (via klantendienst@babyscorner.be of 09 381 12 70) en we bekijken wat we voor jou kunnen betekenen

Een geboortelijst loopt vanaf het moment dat ze geregistreerd is tot ongeveer twee maanden na de geboorte. De meeste cadeaus worden trouwens de eerste weken gekocht. Na deze periode sluit je, op afspraak, jouw geboortelijst af. Er is geen aankoopverplichting voor de resterende producten van de lijst behalve voor kledingstukken, textiel, promotieartikelen en specifiek voor jouw lijst bestelde goederen (kinderwagen en toebehoren, kinderautozitje, …).