Online geboortelijst bij the baby's corner

Een geboorte is een onvergetelijk feest dat je deelt met familie, vrienden en collega’s. En zij delen op hun beurt cadeautjes uit. Heel veel cadeautjes. We nodigen je dan ook van harte uit om in alle rust bij the baby's corner op visite te komen om je geboortelijst samen te bespreken, te plannen, te realiseren. Maar ook van thuis uit kan je aan de slag gaan! Je kan je geboortelijst immers ook online leggen of reeds voorbereiden voor je een bezoekje aan de winkel brengt.


Geboortelijst bij the baby's corner online

Ben je zwanger en kan je niet wachten om reeds aan de slag te gaan met jouw geboortelijst? Dat kan perfect! Bij the baby's corner kan je immers vrijblijvend aan de slag gaan met een online geboortelijst, ook wel een speellijst of voorlopige geboortelijst genoemd.

Download hier jouw the baby's corner checklist

Online geboortelijst aanleggen - stappen

1° Account aanmaken

Surf naar http://giftlist.thebabyscorner.be en maak in 1-2-3 een account aan. Vervolgens kan je door onze online catalogus surfen, boordevol babyartikelen en -kleding. Pas na bevestiging maak je de lijst definitief.

2° Je geboortelijst aanleggen

Je kan je online geboortelijst volledig zelfstandig aanvullen of aanleggen. Hiervoor hoef je geen afspraak te maken. Online bevestigen doe je door het voldoen van de waarborg. Je komt langs in de winkel om samen met een van onze mama's jouw online geboortelijst nog eens door te nemen en je kan jouw voorlopige geboortelijst in de winkel verder aanvullen. In de online catalogus vind je immers een basisassortiment met babyspullen, maar in de winkel hebben we nog veel meer voor jou in petto.

Je geboortelijst definitief maken 

Je start met een vrijblijvende geboortelijst of 'speellijst'. Pas na bevestiging en het voldoen van de waarborg maak je je geboortelijst definitief voor je spruitje. Dit kan online of in de winkel.


Geboortelijst bij the baby's corner - afspraak maken

Geef je de voorkeur aan een persoonlijke rondleiding in de winkel voor het aanleggen van je geboortelijst of wens je je online geboortelijst in de winkel verder aan te vullen? Dan nodigen we je van harte uit om in alle rust bij ons op visite te komen om je geboortelijst samen te bespreken, te plannen, te realiseren. Hier bij the baby’s corner zijn we nagenoeg allemaal mama en dat draagt alleen maar bij tot ons groot hart voor baby en kind. Dat draagt volledig bij tot ons begrip voor de talloze vragen over zwangerschap en baby. Wij helpen je daarmee. Beloofd.

WiegjesFlesjesKledingDraagzakkenKinderkamersBabyfoonsBadjes. Maxi Cosi’sDecoratieNachtlampjesBabyolieënMatrasjes. babyboekjes. Wij hebben het in huis. In veelvoud. In alle kleuren. In alle merken. We zoeken samen uit wat bij jullie past en je eerste cadeau krijg je meteen van ons: de ‘Baby’s Corner Welcome’ giftbox. Maar neen, dat is nog niet alles. Je krijgt daarbovenop nog een bestedingsbon van maar liefst 15% op alle baby- en kinderkleding gekocht op je geboortelijst en 10% voor alle andere artikelen van je geboortelijst én je eigen aankopen samen!

Maak hier je afspraak voor jouw perfecte geboortelijst en stuur ons een mailtje naar klantendienst@babyscorner.be of geef ons een belletje op 09/381 12 70.


Jouw geboortelijst beheren

  • Als ouder krijg je na aanleg vrijwel meteen toegang tot de online geboortelijst met oudermodule. Zo kan je, indien je dit wenst, de geboortelijst vooraf reeds laten inkijken door familie en vrienden die staan te popelen om reeds een geschenkje te kopen. Lekker handig als je bijvoorbeeld een babyshower gepland hebt!

  • Wil je het geslacht van jouw spruitje echter nog niet prijsgeven? We kunnen er op toezien dat geslachtsgebonden artikels (voorlopig) nog niet worden weergegeven. Zo kan de ongeduldige meter bvb. al op voorhand een of meerdere geschenkjes kopen van de geboortelijst, zonder te ontdekken of haar metekindje een jongen of een meisje wordt!

  • Via de oudermodule kan je verder te allen tijde opvolgen wie wat gekocht heeft van de geboortelijst.

Geschenkje kopen op de geboortelijst?

  • Familie, vrienden en collega’s kunnen op verschillende manieren een geschenkje kopen van je geboortelijst: in onze winkel, telefonisch of online door te surfen naar http://giftlist.thebabyscorner.be

  • Ze kunnen het geschenkje zelf afhalen in de winkel of laten afhalen door de ouders. Je kan zelf ook artikels aankopen op jouw geboortelijst.

Laden
Laden