spruitjes 9


Wie spruitjes al kent, weet dat er tal van tips op het  menu staan en een overzicht van ons seizoensaanbod voor baby, kind,  aanstaande mama én oma. Maar onze winkel is meer dan dat. Het is een  thuis voor alle vrouwen die zwanger zijn én voor hun partners. Aarzel  dan ook niet ons aan te spreken in de winkel met al je vragen over  zwangerschap, baby én kind.

Tijdens dit feestseizoen knipogen we  graag even naar de mode voor aanstaande mama’s, want die is bij ons  extra feestelijk, kom maar eens passen – in alle rust - en breng je  spruitjes mee want voor ook hen is onze keuze kleding, kamer en  speelgoed schier eindeloos.

kleur

Toon alle… Inklappen


welkom in de winkel


The baby's corner, dat is een feelgoodwinkel met fashion voor mama's (in spe), baby's & kids tot 16 jaar. Ontdek de hippe merken en shop je babyuitzet, de mooiste baby- & kinderkamer, lieflijk park- & bedlinnen, educatief speelgoed, het grootste gamma boekentassen en meer dan 100 kinderwagens. Niets zo fijn als een perfect geschenkje cadeau doen.

The  baby's corner is er voor jou op alle -ja, echt alle- magische momenten  die je beleeft.  Een cadeautje vergeten kopen en last minute nog op zoek naar iets? Koop online je cadeaubon op shop.thebabyscorner.be/nl-be/cadeaubon en krijg onmiddellijk een printvoucher toegestuurd, waardoor je het  ideale  cadeau alsnog op tijd kan schenken. Wat wil je nog meer? Heb je  een vraag, ons team van mama's helpt je graag op weg: 09 381 12 70 of  via klantendienst@babyscorner.be.

Laden
Laden