stokke baby en kind


Ultieme connectie tussen ouder en kind

De Stokke filosofie is gebaseerd op één kernbegrip: het ontwerpen van producten in het beste belang van het kind. Alle  Stokke producten zijn ontworpen om de ontwikkeling van kinderen te stimuleren en de band tussen ouder en kind te optimaliseren. Hierdoor staat elk ontwerp garant voor perfecte ergonomie en onovertroffen comfort. Het kind is de belangrijkste gebruiker. Van kinderwagen met hoge zit tot de draagzak, van kinderstoel tot kinderkamer altijd staat het kind centraal met zijn behoeften. Koop het volledige Stokke assortiment bij the baby's corner online.

stokke baby en kind bij the baby's corner - shop online

Het Noorse merk Stokke ontwerpt kinderstoelen, kinderwagens, draagzakken, textiel en kinderkamers. Hun collecties zijn steeds gebaseerd op één kernbegrip: het ontwerpen van in het beste belang van het kind. Alle producten stimuleren de ontwikkeling van kinderen en optimaliseren de band tussen mama, papa en kind. Shop ze hier!

Bestel nu online bij the baby's corner en we verzenden je pakketje met heel veel zorg binnen de 24u! Gratis levering vanaf €50. Heb je een vraag, ons team van mama's helpt je graag op weg: 09 381 12 70 of via klantendienst@babyscorner.be.

Laden
Laden