stokke®

Het Noorse merk Stokke® ontwerpt kinderproducten in de categorie kinderstoelen, kinderwagens, draagzakken, textiel en babykamermeubelen. De producten zijn steeds gebaseerd op één kernbegrip: het ontwerpen van in het beste belang van het kind. Alle producten stimuleren de ontwikkeling van kinderen en optimaliseren de band tussen mama, papa en kind. Kwaliteit, duurzaamheid, functionaliteit en design dragen ze dan ook hoog in het vaandel. Bij the baby's corner koop je het volledige Stokke assortiment hier online.


Stokke kinderwagens


Kwaliteit, wendbaarheid, veiligheid, comfort, ... het zij slechts enkele van de termen die ons te binnen schieten wanneer we het over de kinderwagens van Stokke® hebben. Bovendien groeien de kinderwagens als het ware mee met je kindje en ogen ze mooi en stijlvol! Altijd in verbondenheid met je kindje!


Stokke kinderstoelen


Iedereen kent ze, de kinderstoelen van Stokke®. De Stokke® Steps en des te meer de Stokke® Tripp Trapp® zijn uitgegroeid tot heuse iconische producten. Ze zijn uitermate duurzaam en staan garant voor jaren gebruiksplezier. De Stokke® kinderstoel groeit mee met je kindje en zit comfortabel dankzij de ergonomische vorm.


Stokke autstoel


De Stokke® iZi Go by BeSafe® autostoelen zijn verkrijgbaar in dezelfde kleuren als de Stokke® kinderwagens en kunnen zonder adapters op het frame worden bevestigd. Erg praktisch bij een snelle boodschap of een korte wandeling.


kinderkamer


Stokke® home is Scandinavisch design en straalt tijdloze  klasse uit. De baby- en kindermeubelen worden gemaakt uit kwalitatieve en duurzame materialen en zijn altijd  functioneel. De meegroeimeubelen zorgen voor een naadloze overgang van babykamer over kinderkamer naar tiener- en jeugdkamer. Slimme oplossingen, verschillende kleuren en diverse uitbreidingsmogelijkheden!


draagzakken


Met de Stokke® draagzak hou je je baby lekker dicht bij jou en geef je hem of haar een gevoel van warmte. De 3 in 1 draagzak groeit mee met je baby en biedt steeds de juiste ergonomie en het nodige comfort voor jou en je kleine bubbel.
accessoires


Met  de Stokke®  accessoires maak je jouw Stokke® product volledig af. Van badcape tot  bedtent, van stoelkussen tot bedomrander... Maak jouw items volledig  naar je zin. Wist je ook dat je nu jouw Tripp Trapp kan personaliseren?

Door het graveren van de Stokke® Tripp Trapp® creëer je een unieke stoel voor magische momenten. De Stokke® kinderstoel groeit jarenlang mee met je kindje, terwijl de persoonlijke touch voor altijd blijft. Laat je Stokke® Tripp Trapp® graveren met een naam  naar keuze: mommy, big brother, ... of de naam van je kindje en creëer een unieke stoel.  Je kindje is immers 'one of a kind', dus waarom geef je niet iets wat  net zo bijzonder is? Als aanstaande mama of papa is het kiezen van een  naam immers verbonden aan de identiteit van je baby. Het graveren van de  Tripp Trapp® laat zien dat de kinderstoel speciaal is gemaakt voor je spruitje.
De naam wordt met een laser gegraveerd en kan worden gebruikt op de bovenste of onderste rugleuning van de Tripp Trapp®. Bestel je gepersonaliseerde Tripp Trapp® nu bij the baby's corner hier online!

Stokke

kinderwagen

Laden
Laden