W-ondergoed voor mama & baby


The baby's corner is een thuis is voor alle vrouwen die zwanger zijn én voor hun partners. Aarzel dan ook niet ons aan te spreken in de winkel met al je vragen over zwangerschap, baby én kind. Je borsten goed ondersteunen is een absolute must. Een zwangerschapsbh voorkomt rugpijn en zorgt ervoor dat de huid haar stevigheid behoudt. Een borstvoedingsbh is evenzeer voorzien van stevige schouderbandjes, elastische en meegroeiende cups én steungevende en brede rugband. De beha biedt niet alleen extra comfort voor de mama’s in spe, maar voorkomt ook knelling en irritaties van de melkkanalen. Aarzel dan ook niet ons aan te spreken over al je vragen over zwangerschap, baby én kind. Ontdek hier ons aanbod zwangerschapsondergoed bij the baby's corner online.

zwangerschapsondergoed kopen bij the baby's corner - Shop online

In the baby’s corner kan je je hartje ophalen. Wij weten dat mode jouw passie is. Mama’s weten dat mode onze passie is. Dagelijkse en feestelijke zwangerschapskledij, zwangerschapsondergoed, zwangerschapsbh of borstvoedingsbh. Wij hebben het in huis, voor jou. Voor jou alleen.

Bestel nu online bij the baby's corner en we verzenden je pakketje met heel veel zorg binnen de 24u! Gratis levering vanaf €50. Heb je een vraag, ons team van mama's helpt je graag op weg: 09 381 12 70 of via klantendienst@babyscorner.be.
Laden
Laden