Deze website maakt gebruik van cookies om uw ervaring te verbeteren.

events


Er hangt een bijzondere sfeer in de winkel. Kom die ontdekken en laat je inspireren. We zijn een thuis voor jullie allemaal, een plek waar je rustig kan grasduinen, winkelen, raad vragen, ontdekken, giechelen, je zorgen delen. Welkom. Van harte.

kerstfotoshoot

Nog éven verlangen en wegdromen en dan is het weer zover: Kerstmis! Om alvast helemaal in de sfeer te komen en voorbereid te zijn, organiseren we bij the baby's corner in samenwerking met Nicely Captured een heuse kerstfotoshoot, zodat je samen met je gezinnetje herinneringen kan vastleggen die blijven. En ... die je makkelijk kan delen met anderen op social media of via een persoonlijke kerstkaartje.

Wanneer? 

Zaterdag 23/10 - 10u15-14u30
Zaterdag 30/10 - 10u15-16u45
Woensdag 03/11 - 10u15-16u15
 
meer info & inschrijven

borduurevent

Kies zelf jouw badcape, slabbetje, knuffel, outfitje of dekentje, … en werk je die af met een geborduurde naam. Unieker dan dit wordt het niet en mooier al helemaal niet! Elke maandag en zaterdag kan je jouw favoriete artikelen persoonlijk laten borduren!

elke dag: 10u-18u


acties


Koopjes bij the baby's corner! Koop hier online de beste deals voor mama, baby en kind. Wil je alles eens testen, vastpakken, voelen? Dat snappen we, welkom dan ook in onze winkel op twee minuutjes van de snelweg! Mail ons op klantendienst@babyscorner.be of bel ons op 09/381 12 70. Véél plezier met deze deals, geniet, beleef en lach of tover een lach op iemands gezicht.

alle

parkbekleding


2+1 GRATIS

alle

ondergoed


4+1 GRATIS

alle

knuffels


4+1 GRATIS

alle

slabben


4+1 GRATIS

alle

lingerie


4+1 GRATIS

alle

kousen


4+1 GRATIS

outlet

kleding


TOT 70% KORTING

outlet

niet-kleding


TOT 50% KORTING
Laden
Laden