Deze website maakt gebruik van cookies om uw ervaring te verbeteren.
Checklist baby op komst - the baby's corner


de ultieme checklist baby op komst


Wat heb je nodig voor een baby? Om je op weg te helpen hebben de mama’s van the baby’s corner een benodigdheden baby checklist opgesteld met alles wat onmisbaar is voor de komst van je kleintje. De meest complete checklist baby op komst met alles voor je kleine spruit vind je hier! Vink de producten af die je al hebt en neem een kijkje in de winkel of online naar de producten die je nog zoekt.
Geboortelijst checklist - the  baby's corner

checklist baby geboren

Deze checklist voor je pasgeboren baby wordt jouw houvast bij het samenstellen van elk kamertje, zodat je huis 100% babyproof wordt. Benieuwd hoe je je huis voorbereid op de thuiskomst van je baby?

ontdek het hier


wanneer beginnen met de geboortelijst checklist?


Hoe eerder je begint, hoe prettiger! Gun jezelf de rust in je hoofd door alle babyspulletjes netjes te verzamelen, ruime tijd voor je baby er is. Het tweede trimester is dé ideale periode om jouw ‘lijst baby op komst’ vorm te geven. Kies de benodigdheden voor je baby lijst zelf uit in de winkel of online en plaats ze op je geboortelijst.

Van babykleding tot tetradoeken, van babyfoon tot badcape. Voor de verzorging van je baby heb je immers veel spullen nodig. Maar waar moet je beginnen? Wat is handig om te hebben en wat zijn echte baby musthaves? Met deze ultieme geboorte checklist weet je zeker dat je alle onmisbare items in huis haalt en dat je met een gerust hart je kleine spruit zal verwelkomen, vertroetelen en verzorgen. Deze baby spullen lijst wordt jouw houvast. Geniet met volle teugen en o … mommy, you got this!


baby on the way checklist
welkom in de winkel voor je checklist geboorte baby


Een uitje naar de winkel kan soms overweldigend zijn: flesjes in alle vormen, slaapzakken in alle maten, ... Wij helpen je het bos door de bomen te zien met een lijst voor wat je nodig hebt voor de baby. We zijn een thuis voor jullie allemaal, een plek waar je rustig kan grasduinen, winkelen, raad vragen, ontdekken, giechelen, je zorgen delen. Er hangt een bijzondere sfeer in de winkel. Kom die ontdekken en laat je inspireren. We geven je graag advies voor je uitzet want ook al is de baby er nog niet, de nodige spulletjes verzamelen op zich is best spannend. Welkom. Van harte.

checklist voor baby


Laden
Laden