Deze website maakt gebruik van cookies om uw ervaring te verbeteren.het belang van een goede draagzakEen pasgeboren baby houdt ervan om dicht bij zijn ouders te zijn. In de armen van zijn ouders voelt een kindje zich lekker veilig en geliefd en een huilende baby is vaak tevreden zodra hij de nabijheid van zijn ouders voelt. Het dragen van je kind in een draagzak biedt veel voordelen! Benieuwd?


draag je baby dicht bij je

Je hoeft echt geen geitenwollensokken te dragen om helemaal fan te worden van het dragen van je baby. Het geeft jullie als ouders de kans om de wereld  samen op een veilige, geborgen manier te ontdekken en ontzettend gehecht te geraken aan elkaar. Ook voor papa’s kan het dragen van een kindje wonderen doen voor de intieme band.

  • Het dragen bevordert het hechtingsproces tussen jou en je kind.
  • Als je kind meegaat bij alles wat je doet en je stem hoort, wordt de ontwikkeling van je kind bevorderd.
  • Je hebt je kind dicht bij je terwijl je je handen vrij hebt om iets anders te doen.
  • Je kunt je op plaatsen bewegen waar je met een kinderwagen niet kunt komen.
  • Een baby die gedragen wordt huilt meestal minder. Als je kindje huilt, dan breng je hem makkelijker tot rust in je draagzak, lekker dicht in je buidel. Je hartslag en geur brengen je kleintje tot rust.

babybjörn: één met je kindje

De babydragers van BabyBörn zijn de meest gebruiksvriendelijke draagzakken die je maar kan verzinnen want … magie: hij groeit met je kindje mee. Betoverend zacht en zijn kwaliteit is al even mythisch.

BabyBjörn Draagzak Mini zorgt voor de beleving van knusse momenten samen met je kindje vanaf de geboorte (3,2kg) tot circa 6 maanden. De draagzak is getest en veilig te gebruiken tot 11 kg als men wilt. Uitstekende ergonomie voor je kindje (steun rug, nek en goede zitpositie). Prachtige kwalitatieve zachte stoffen voor de gevoelige huid van je kind.

BabyBjörn Draagzak One
voor een lang gebruik, vanaf de geboorte (3,,5kg) tot 15 kg (3 jaar). Het kindje kan vanaf 1 jaar op de rug gedragen worden. Uitstekende ergonomie voor zowel je kind als jezelf.
Laden
Laden