Deze website maakt gebruik van cookies om uw ervaring te verbeteren.
Scoot & Ride loopfietsjes en steps

scoot & ride highwaykick


Scoot & Ride heeft leuke steps en bijpassende helmen die ideaal zijn om de wereld mee te verkennen. De Scoot & Ride Highwaykick 1 is een loopfiets én step in één. Hij is gemakkelijk om te bouwen naar step of loopfiets en daardoor ook lang bruikbaar. De Scoot & Ride Highwaykick 3 is een step voor wat grotere kleintjes. De LED-lampjes zorgen voor een goede zichtbaarheid op de baan én zien er heel leuk uit. Een tiptoptip: Altijd, altijd je helm op. Scoot & Ride heeft ze in alle kleuren én ook voor de allerkleinsten.

scoot & ride highwaykick 1

De Scoot & ride Highwaykick 1 is ideaal voor je kleinste spruitje. Hij kan gebruikt worden van 1 jaar tot 5 jaar oud. Met deze loopfiets en step ontwikkelt je kleintje z'n evenwicht wat een goeie basis geeft om te leren fietsen.

De step is gemakkelijk om te bouwen tot een loopfietsje via een knopje en een hendel. Het fietsje heeft ook een kantelbeveiliging zodat je kindje niet naar voren kantelt. Dankzij de twee voorwieltjes en het lage zitje is deze topper ook zeer stabiel.

scoot & ride highwaykick 3


De Scoot & Ride Highwaykick 3 is dé step voor je kindje. Hij biedt voldoende stabiliteit door de twee voorwieltjes en kan gebruikt worden van 3 jaar tot 6 jaar. De LED-lampjes in de wielen zorgen ervoor dat je spruitje goed zichtbaar is op de baan.

De step is verstelbaar in grootte, zodat hij meegroeit met je kindje. Hij is ook heel gemakkelijk op te plooien tot een compacte vorm zodat hij overal mee naartoe kan. De step heeft op het achterwiel een rem en een remblokje vooraan om naar vorenkantelen te voorkomen.

helmen

De veilige en kleurrijke helmen van Scoot & Ride matchen perfect met de steps en loopfietsjes van Scoot & Ride. De helmpjes zijn verstelbaar en hebben een ingebouwd lichtje aan de achterkant zodat je kindje goed zichtbaar is. De magnetische sluiting zorgt ervoor dat je kleintje de helm makkelijk op en af  kan zetten.

De helmen zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren en maten.
Laden
Laden