Deze website maakt gebruik van cookies om uw ervaring te verbeteren.


tales of glory


er was eens... jij. tales of glory is het verhaal van jouw leven


Tales of Glory is het antwoord op de prangende vraag om alle belangrijke en emotionele herinneringen uit ieders baby- & kindertijd te kunnen bewaren en wel veilig, opgeruimd en mooi. Want soms wil je terugkijken en stilstaan bij het verhaal van je kind(eren) en dat kan met de prachtige cocondozen in karton en voortaan ook met het rieten droomhuisje, een selectie van duurzame materialen die in hun puurheid passen in elk interieur. 

baby milestone box


In de milestonedozen van Tales of Glory bewaar je alle babyherinneringen van (echo)foto’s over tutje, de eerste babykleertjes tot eerste schoentjes, van je zwangerschapstest tot hun tekeningen. Een mooier geschenk kan je jezelf en je spruitjes niet geven.

shop

bloom organic babykleding


Laat jouw baby schitteren in de Bloom babykleding en eens gedragen, bewaar je ze in de kleine milestone doosjes, deel van het Tales of Glory levensverhaal.

shop

"Tales of Glory geeft alle ouders én hun kinderen een cadeau in handen dat een leven lang meegaat, dat een leven lang verhalen zal sprokkelen van het eerste babypakje, knuffeltje en echofoto’s tot de eerste liefdesbrief of … Laat je fantasie de vrije loop voor alle belangrijke en hoogstpersoonlijke momenten."

droomhuisje


Dit rieten droomhuisje wordt jouw kindjes favoriete plekje voor het bewaren van lievelingsspulletjes. Het huisje neemt hen mee in een magische verbeeldingswereld, de schatkamer voor het opbergen van knuffeltjes, verstoppertje spelen, met poppen avonturen beleven, …

shop


esthetisch en duurzaam , belgisch design


Tales of Glory wil kwalitatieve én eerlijke producten creëren die zowel duurzaamheid als esthetiek uitstralen. Tales of Glory combineert vakmanschap in de 21e eeuw met een radicale liefde voor schoonheid. Zowel de milestone box als het droomhuisje zijn ontzettend mooi, zuiver en gericht op het zich thuis voelen in elk interieur, of dat nu een klassiek, minimalistisch of warm nest is.

Laden
Laden