Deze website maakt gebruik van cookies om uw ervaring te verbeteren.


Er was eens... jij. Tales of Glory is het verhaal van jouw leven.


De Tales of Glory® baby milestone box is de oplossing om alle  belangrijke en emotionele herinneringen uit ieders baby- &  kindertijd te kunnen bewaren en wel veilig, opgeruimd en mooi.  De eerste schoentjes, tutje, melktandjes, … Stuk voor stuk  hartverwarmende momenten die het verdienen om op een even warme manier  gekoesterd te worden.

Het idee

 Het idee is ontstaan in de nazomer van 2017 
 Een emotioneel moment bracht me terug in de tijd van mijn eerste  ervaringen als jonge mama en de jaren erna hoe ik een oplossing zocht  voor mijn drang naar het bewaren van de positieve emotie rond het  moederschap.

 De uitdagingen gedurende de eerste levensjaren van mijn  oudste zoon en de innerlijke zoektocht naar een positieve invulling in  ons samen leven wou ik vastleggen. Overzichtelijk samenbrengen  betekent immers beter begrijpen. Het verleden was onlosmakelijk met  mezelf verbonden en om deze periode positief af te sluiten begon ik mijn  zoektocht naar de vergeten herinneringen om deze zeer tastbaar mee te  nemen in een doos voor later. De milestones van mijn kinderen :  echofoto’s, eerste foto’s, eerste kleertjes, … de vroegste herinneringen  capteren en bewaren is het mooiste geschenk dat ik hen kon geven.

Elk kind heeft recht op zijn/haar eigen verhaal.

De  emotie waarmee mijn zoeken gepaard ging, het niet meer vinden van …  is  me bij gebleven. Het zijn allemaal kleine maar oh zo belangrijke   momenten die met de hulp van een persoonlijke teletijdmachine kunnen   vastgelegd worden.

 In de nazomer van 2017 kwam deze emotie opnieuw  bovendrijven en dit  was voor mij een teken. Mijn persoonlijk doel was  duidelijk: ouders het  mooiste geschenk geven dat er maar kan zijn, een  doos met milestones  waar ze stap voor stap aan werken. Een puzzel van  cocondoosjes die ze  vullen met de milestones van hun kind en de emotie  die dit teweegbracht.  Eens de milestones verzameld, wordt de Tales of Glory baby milestone box het ultieme geschenk dat je later aan je kind meegeeft. De milestone box is het enige wat je kost wat kost wil redden bij een  brand. De box met herinneringen uit de gloriejaren of de tijd in het verleden wordt het verhaal van je leven.

Sta aan de start van het schrijven van een onvergetelijk en prachtig levensverhaal..

DAT VAN JE KINDJE

BESTEL NU JE MILESTONEBOX ONLINE
Laden
Laden