Deze website maakt gebruik van cookies om uw ervaring te verbeteren.
new in  •  acties  •  wij zijn de hele zomer geopend ☀️

communie- &
lentefeest 2024


wondermooie collecties voor jongens en meisjes tot 16 jaar


Laat de vlinders dansen in de buik van je spruitje bij het naderen van het communie- of lentefeest! Bij the baby's corner ontdek je een unieke collectie feestkleding voor jongens en meisjes tot 16 jaar. Het kiezen van feestkleding wordt een bijzondere ervaring met ons persoonlijk advies en warme ontvangst. Bij ons wordt het kiezen van de perfecte outfit een hartverwarmend avontuur vol modeplezier en persoonlijke stijl!

voor meisjes

Beeld je in: jouw kleine meid stralend in een prachtig jurkje van Linea Rafaelli, Miss Leod, Mimilú, Gymp, Blue Bay en D.Moiselle. Elk detail ademt glamour en feestelijkheid, want wij weten dat die speciale momenten vragen om sprankelende outfits.

En voor de stoere meiden met een vleugje avontuur wachten merken zoals Rtb en Noali om hun eigen stijl te ontdekken tijdens hun speciale feest.
Feestelijke outfits voor meisjes

de sterren onder de merken


Wij hebben ze voor jou! Linea Raffaelli, Gymp, Mimilù, Miss Leod, Rtb, Red Limit, Noali, D.lux, D.moiselle, ...

voor jongens

Stap binnen in het avontuurlijke rijk van jongenskleding! Hier ontdekt jouw kleine held een schatkist aan Belgische en Europese kledingmerken, elk met een eigen unieke stijl. 

Van klassieke Ralph Lauren tot trendy D.Lux, Red Limit, Gymp en het altijd stijlvolle Blue Bay en Tommy Hilfiger - hier is het podium voor jouw zoontje om de show te stelen en zijn eigen stijl te ontdekken! 
feestelijke outfits voor jongens

zoveel te beleven


Ontdek de nieuwste communie- & lentefeestcollecties die de oogjes van jongens en meisjes laten twinkelen in onze winkels in Nazareth en Hasselt.

wall of fame

Maak een foto in je feestelijke outfit voor de wall of fame en wie weet win je een bon van €250.

candybar

Heerlijk smullen van lekkernijen aan onze kleurrijke candybar. Want feestvieren begint met zoets!
Laden
Laden