Deze website maakt gebruik van cookies om uw ervaring te verbeteren.


events 2023


kom jij ook?

Groot nieuws! Wij nodigen jullie uit voor onze mega stockverkoop met wauw-deals tot wel -70% op alles wat je maar kunt bedenken voor je kleintjes! Kom en ontdek de leukste merken, speciaal gekozen door ons team van mama's. We hebben de crème de la crème voor jullie geselecteerd, waaronder Liewood, Joolz, Timboo, Done by Deer, First, Bopita en nog veel meer!

meer info


demodagen


Een dagje fun en boordevol informatie, waarbij we een geweldig merk in de spotlight zetten. En geloof ons, we hebben toppertjes voor jullie uitgekozen! Op deze feestelijke demodagen ontvangen we de experten van het merk in onze winkel, die jullie met plezier alles vertellen over de producten die zij aanbieden. We zouden the baby's corner niet zijn als we er geen extra feestje van zouden maken. Daarom zijn er ook exclusieve voordelen te scoren. Yay!

Ben jij ook zo nieuwsgierig naar welke merken we in 2023 zullen verwelkomen? Ontdek het hieronder en schrijf je snel in voor jouw favoriet. Wij kijken alvast uit naar jouw komst!

Locatie:
The baby's corner
Steenweg Deinze 33 Nazareth

nuna

Nuna is een Nederlands label dat bekend staat om zijn eenvoudige en slimme babyartikelen en is daarmee een vaste waarde bij the baby's corner. Ontdek alles over de Nuna kinderwagens, buggy's, autostoelen, wipstoelen, ...

13 oktober
schrijf je in

elvie

Denk je aan het geven van borstvoeding? Elvie ontwikkelde de eerste stille en draagbare borstpomp ter wereld. Ontdek de voordelen ervan tijdens onze demodag.

13 oktober
schrijf je in

philips avent

Philips Avent ontwerpt en produceert producten die geïnspireerd worden door de natuur. Of je nu borstvoeding, flesvoeding of een combinatie geeft, de producten helpen je bij het maken van de beste keuzes.

13 oktober
schrijf je in

aeromoov


Reisbedjes, anti-transpiratiehoezen, zonneschermen, muggennetten en zoveel meer van AeroMoov steeds uitgewerkt in de hoogste kwaliteit met aandacht voor detail.

25 november
schrijf je in

aerosleep

Bij het Belgische label AeroSleep is er één doel: je spruitje veilig en hygiënisch laten wegdromen. Ontdek het compleet assortiment: matras, matrasbeschermer, hoeslaken, hoofdkussen, bedomrander, ...

25 november
schrijf je in

nonomo

NONOMO® wiegt baby's sinds 2010 naar dromenland. De prachtig ontworpen en vervaardigde schommelhangmatten helpen kleintjes heerlijke dutjes doen overdag of gewoon te ontspannen, terwijl mama en papa de handen vrij hebben. Handig!

25 november
schrijf je in

puckababy


De collectie van Puckababy bestaat uit veilige slaapzakken en inbakerslaapzakken voor baby’s en peuters.

25 november
schrijf je in

joolz

Joolz ontwikkelt ergonomische kinderwagens en buggy's. De doordachte ergonomie zorgt voor de juiste houding, goede ondersteuning en ultiem gebruikscomfort. 

16 september
28 oktober
schrijf je in

thule

Al jaar en dag zet Thule alles op alles om het leven van ouders makkelijk te maken. Of ze nu de natuur ingaan of de stad verkennen. Ontdek alles over de kinderwagens, buggy's, fietskarren, fietszitjes, ...

16 & 17 september
25 november
schrijf je in
Laden
Laden