Deze website maakt gebruik van cookies om uw ervaring te verbeteren.
Wat is een geboortelijst en waar leg je een babylijs taan in België

mijn baby geboortelijst

all-in én met tal van cadeautjes


Een baby op komst, daar kijk je reikhalzend naar uit. Kom grasduinen, doe inspiratie op en ontdek een vertederende keuze van babyartikelen en babykleding. Leg je bij ons je geboortelijst? Dan kan je online opvolgen wie wat gekocht heeft van je babylijst én kan je artikelen toevoegen uit de wondermooie collecties waar en wanneer je wil. Babygeluk is van alle tijden en toch gaan we mee met onze tijd want we lanceerden onze geboortelijsttool op onze website waar aanstaande ouders hun droomlijst kunnen samenstellen en delen met hun familie en vrienden. Babyfunding met een grote glimlach! Onze wonderlijke babywinkel is helemaal www. We hadden al een website met een webshop en nu pronkt op hetzelfde adres in België de wonderlijke online geboortelijsttool en die is all-in! Maak een (virtuele) wandeling doorheen de wondermooie collecties en laat je keer op keer charmeren door inspirerende merken in álle stijlen.

mijn online 

baby droomlijst

OPEN BABYLIJST

afspraak 

in de winkel

MAAK JE AFSPRAAK

geschenkje

kopen

LOG IN OP EEN LIJSTJE

geboortelijstjes worden droomlijstjes


Onze nieuwe online baby geboortelijsttool is ontwikkeld mét en voor aanstaande ouders! Je vindt er alles wat je nodig hebt van checklist tot dreamlist. Je kan waar en wanneer je wil je artikelen aanpassen en aanvullen, controleren welke items al cadeautjes werden op je babylijst en uiteraard in alle rust de inspirerende artikels lezen van onze spruitjesblog met tips, tricks en alle nieuwe collecties. Stel je volledige geboortelijst samen van a tot z, nodig familie en vrienden uit met een door jou gekozen wachtwoord en kijk hoe de baby-uitzet van je dromen snel en makkelijk de jouwe wordt. The baby’s corner, in België, is en blijft een trendsetter. Benieuwd wat we voor jou in petto hebben?
start met je droomlijstje


Mijn voordelen


Hier bij the baby’s corner zijn we nagenoeg allemaal mama en dat draagt alleen maar bij tot ons groot hart voor baby en kind, dat staat vast! We proberen elke dag het verschil te maken door de tijd te nemen voor jou. Benieuwd waarom mama's en papa's uit Gent, Antwerpen en heel België al meer dan 20 jaar voor the baby's corner als geboortelijstwinkel kiezen? Ontdek maar liefst alle voordelen op een rij:

warme ontvangst door team van mama's

uitgebreid & persoonlijk advies, een antwoord op al je geboortelijst vragen

reuzegroot assortiment duurzame, eco-friendly en kwalitatieve merken

alles onder één dak van 2500m² in België voor de komst van je baby

de grootste keuze in alle stijlen

ook voor broer of zus: speelgoed, kinderkamers, back to school, fietsen en kleding

leg te allen tijde je geboortelijst aan

wonderpakket met eerste geschenkje bij de aanleg van je babylijstje

10% cadeaubonkorting op alle babylijstaankopen

gratis thuislevering van alle babylijst geschenkjes

beheer online je babylijst van a tot z, waar en wanneer je wil

100% online of gecombineerd met winkelbezoek, je kiest het volledig zelfvlieg mee de wereld in


Ons supergezellige vliegtuig heeft geen werknemers maar mama’s aan boord die jou met alle vragen en zorgen zullen bijstaan. Mama’s zijn immers coach voor het leven. Zweef met hen door onze winkel en kom al het moois en nieuws beleven, in business class uiteraard en met de beste raad.

van mama tot mama


De wondere wereld van the baby’s corner wordt bevolkt door een sprookjesachtig team van allemaal mama’s, en zij weten hoe de vork aan de steel zit. Girlpower, kennis en een zee aan rust en tijd die ze voor jou reserveren. Vraag ons honderduit, want het moederschap is het grootste en mooiste avontuur in je leven.
Laden
Laden