Deze website maakt gebruik van cookies om uw ervaring te verbeteren.

mijn baby geboortelijst

all-in én met tal van cadeautjes


Hoera, je bent zwanger! Een baby op komst, daar kijk je reikhalzend naar uit. Kom grasduinen in onze winkel in Nazareth of Hasselt, doe inspiratie op en ontdek een vertederende keuze van babyartikelen en babykleding. Leg je bij ons je geboortelijst? Dan kan je online opvolgen wie wat gekocht heeft én kan je artikelen toevoegen uit de wondermooie collecties waar en wanneer je wil.

mijn online 

baby droomlijst

OPEN BABYLIJST

afspraak 

in de winkel

MAAK JE AFSPRAAK

geschenkje

kopen

LOG IN OP EEN LIJSTJE


welkom in de winkel in nazareth en 
hasseltgeboortelijstactie april

gratis online zwangerschapscursus t.w.v. €79
Lieve mama, bevestig de waarborg van je geboortelijst in april en krijg als kers op de taart de online zwangerschapscursus van mamacommunity Onder mama's cadeau (t.w.v. €79)! Omdat jij een extra dosis liefde en ondersteuning verdient tijdens deze spannende reis.

Vroedvrouw Jana neemt je tijdens 7 uitgebreide videolessen mee op de magische reis naar jullie baby. Geen ellenlange consultaties of uitjes naar de vroedvrouw, maar een handige online zwangerschapscursus die je van a tot z kan volgen op jouw eigen tempo: van zwangerschap tot arbeid, types bevallingen en kraamweek

*Actie geldig voor geboortelijsten waarvan de waarborg betaald wordt in april.

cadeautje voor alle geboortelijstleggers


Leg jij je geboortelijstje aan bij the baby's corner? Dan krijg je er van ons een super leuke mom bag gevuld met een newborn setje van Tales of Glory en de zwangerschapsgids Onder mama's bovenop! Wie houdt er nu niet van cadeautjes? 

droomlijstjes worden geboortelijstjes


Onze online baby geboortelijsttool is ontwikkeld mét en voor aanstaande ouders! Je vindt er alles wat je nodig hebt van checklist tot dreamlist. Je kan waar en wanneer je wil je artikelen aanpassen en aanvullen vanuit onze online webshop, controleren welke items al cadeautjes werden op je babylijst en uiteraard in alle rust de inspirerende artikels lezen van onze spruitjesblog met tips, tricks en alle nieuwe collecties. 

Stel je volledige geboortelijst samen van a tot z, nodig familie en vrienden uiten kijk hoe de baby-uitzet van je dromen snel en makkelijk de jouwe wordt.

start met je droomlijstje


droomlijst voordelen


Hier bij the baby’s corner zijn we nagenoeg allemaal mama en dat draagt alleen maar bij tot ons groot hart voor baby en kind, dat staat vast! We proberen elke dag het verschil te maken door de tijd te nemen voor jou. Benieuwd waarom mama's en papa's uit Gent, Antwerpen, Hasselt en heel België al meer dan 25 jaar voor the baby’s corner als geboortelijstwinkel kiezen? Ontdek maar liefst alle voordelen op een rij:
de geboortelijst van je dromen


Bij the baby’s corner maken we van jouw ontdekkingsreis in baby- & kidswonderland een waar sprookjesverhaal. The baby’s corner, behoort tot de top in België voor geboortelijsten en is en blijft een trendsetter. Benieuwd wat we voor jou in petto hebben?

wat zet je op je babylijst?


Als zwangere mama en toekomstige papa wil je jou graag goed voorbereiden op de geboorte van je baby. Een grote stap is het samenstellen van een geboortelijst vol babyspulletjes voor je kleine wonder. Kom vrijblijvend bij the baby’s corner langs, bij ons staat een team van mama’s voor je klaar met tips en advies bij het uitzoeken van de juiste babyproducten naar gelang jouw wensen. Daarnaast helpen we jou verder op weg met het kiezen van de juiste benodigdheden voor je kleintje.

wat op geboortelijst zetten

mijn online geboortelijst


Onze online geboortelijsttool is ontwikkeld mét en voor aanstaande ouders! Je vindt er alles wat je nodig hebt en je kan waar en wanneer je wil je artikelen aanpassen, aanvullen en bekijken welke items al cadeautjes werden. Onthou dat ons team van mama’s er voor jou is. Heb je vragen of nood aan advies, aarzel niet ons te contacteren.

Voordelen online geboortelijst

van mama tot mama


De wondere wereld van the baby’s corner wordt bevolkt door een sprookjesachtig team van allemaal mama’s en zij weten hoe de vork aan de steel zit. Girlpower, kennis en een zee aan rust en tijd die ze voor jou reserveren. Vraag ons honderduit, want het moederschap is het grootste en mooiste avontuur in je leven.

team van mama’s

geboortelijst tweede kindje


The baby’s corner is er niet alleen voor je eerstgeborene. Ook bij je volgende kindjes heb je telkens weer wat nieuws nodig en je vrienden, familie en collega’s geven je bovendien graag een mooi cadeau. Dat kan iets zaligs voor de baby zijn, maar evenzogoed iets heel tof voor je oudere kind(eren). Denk: speelgoed, kleding, de kinderkamer, de autostoel, een kinderfiets, … 

open droomlijst

tweeling geboortelijst


In verwachting van een tweeling? Dat betekent geluk en magie in tweevoud! Een tweeling verwachten is net dat tikkeltje spannender en daarom help het team van the baby’s corner je graag op weg met je complete tweeling babyuitzet. Extra leuk: je krijg 10% cadeaubon op alle geboortelijstspulletjes én 15% cadeaubon op alle identieke producten dat je in meervoud op je lijstje plaatst.          
       
open tweeling geboortelijst
⭐⭐⭐⭐⭐

“Bij een eerste kindje zie je soms het bos door de bomen niet meer van wat je allemaal nodig hebt maar in the baby’s corner krijg je deskundig advies, gaande van kinderwagens tot beddengoed. Het is ook echt goed dat alles in de showroom staat. Zo kan je tenminste de kinderwagen eens testen en dat vonden we heel belangrijk.”

Hannah, mama van baby Lila
Laden
Laden