Deze website maakt gebruik van cookies om uw ervaring te verbeteren.
Wat is een geboortelijst en waar leg je een babylijs taan in België

mijn baby geboortelijst

all-in én met tal van cadeautjes


Hoera, je bent zwanger! Een baby op komst, daar kijk je reikhalzend naar uit. Je gaat nu op zoek naar waar je het best een geboortelijst kan leggen. Nog geen idee hoe een babylijst juist werkt? Kom grasduinen, doe inspiratie op en ontdek een vertederende keuze van babyartikelen en babykleding. Leg je bij ons je geboortelijst? Dan kan je online opvolgen wie wat gekocht heeft van je babylijst én kan je artikelen toevoegen uit de wondermooie collecties waar en wanneer je wil: heel handig! 

Babygeluk is van alle tijden en toch gaan we mee met onze tijd met de online geboortelijsttool op onze website waar aanstaande ouders hun droomlijst kunnen samenstellen en delen met hun familie en vrienden. Babyfunding met een grote glimlach! Onze wonderlijke babywinkel is helemaal www. We hadden al een website met een webshop en nu pronkt op hetzelfde adres in België onze online geboortelijst en die is all-in! Maak een (virtuele) wandeling doorheen de wondermooie collecties en laat je keer op keer charmeren door inspirerende merken in álle stijlen.

mijn online 

baby droomlijst

OPEN BABYLIJST

afspraak 

in de winkel

MAAK JE AFSPRAAK

geschenkje

kopen

LOG IN OP EEN LIJSTJE

cadeautje voor alle geboortelijstleggers


Leg jij je geboortelijstje aan bij the baby's corner? Dan krijg je er van ons een super leuke mama's essentials bag gevuld met een volledig newborn setje van Tales of Glory en de zwangerschapsgids Onder mama's bovenop! Wie houdt er nu niet van cadeautjes? Lees hier alvast alles over de voordelen van het aanleggen van jouw geboortelijst bij the baby’s corner.
check it out

geboortelijstjes worden droomlijstjes


Onze nieuwe online baby geboortelijsttool is ontwikkeld mét en voor aanstaande ouders! Je vindt er alles wat je nodig hebt van checklist tot droomlist. Je kan waar en wanneer je wil je artikelen aanpassen en aanvullen vanuit onze online webshop, controleren welke items al cadeautjes werden op je babylijst en uiteraard in alle rust de inspirerende artikels lezen van onze spruitjesblog met tips, tricks en alle nieuwe collecties. Stel je volledige geboortelijst samen van a tot z, nodig familie en vrienden uit met een door jou gekozen wachtwoord en kijk hoe de baby-uitzet van je dromen snel en makkelijk de jouwe wordt. The baby’s corner, behoort tot de top in België voor geboortelijsten en is en blijft een trendsetter. Benieuwd wat we voor jou in petto hebben?
start met je droomlijstje


mijn voordelen


Hier bij the baby’s corner zijn we nagenoeg allemaal mama en dat draagt alleen maar bij tot ons groot hart voor baby en kind, dat staat vast! We proberen elke dag het verschil te maken door de tijd te nemen voor jou. Benieuwd waarom mama's en papa's uit Gent, Antwerpen en heel België al meer dan 20 jaar voor the baby’s corner als geboortelijstwinkel kiezen? Ontdek maar liefst alle voordelen op een rij:vlieg mee de wereld in


Ons supergezellige vliegtuig heeft geen werknemers maar mama’s aan boord die jou met alle vragen en zorgen zullen bijstaan. Mama’s zijn immers coach voor het leven. Zweef met hen door onze winkel en kom al het moois en nieuws beleven, in business class uiteraard en met de beste raad.

wat zet je op je babys geboortelijst?

Als zwangere mama en toekomstige papa wil je jou graag goed voorbereiden op de geboorte van je baby. Een grote stap is het samenstellen van een geboortelijst vol babyspulletjes voor je kleine wonder. Kom vrijblijvend bij the baby’s corner langs, bij ons staat een team van mama’s voor je klaar met tips en advies bij het uitzoeken van de juiste babyproducten naar gelang jouw wensen. Daarnaast helpen we jou verder op weg met het kiezen van de juiste benodigdheden voor je kleintje.
wat op geboortelijst zetten

mijn online geboortelijst


Onze splinternieuwe geboortelijsttool op onze website is ontwikkeld mét en voor aanstaande ouders! Je vindt er alles wat je nodig hebt en je kan waar en wanneer je wil je artikelen aanpassen, aanvullen en bekijken welke items al cadeautjes werden. Lees in alle rust de inspirerende artikels van onze spruitjesblog met tips, tricks en alle nieuwe collecties. Onthou dat ons team van mama’s er voor jou is. Heb je vragen of nood aan advies, aarzel niet ons te contacteren.

Voordelen online geboortelijst

van mama tot mama


De wondere wereld van the baby’s corner wordt bevolkt door een sprookjesachtig team van allemaal mama’s, en zij weten hoe de vork aan de steel zit. Girlpower, kennis en een zee aan rust en tijd die ze voor jou reserveren. Vraag ons honderduit, want het moederschap is het grootste en mooiste avontuur in je leven.
team van mama’s
Laden
Laden