Deze website maakt gebruik van cookies om uw ervaring te verbeteren.


hasselt, een nieuwe wieg voor the baby's corner


Tussen Nazareth en Hasselt bouwen wij aan een brug die door de wolken loopt want in oktober 2022 openen wij in de stad van de smaak onze tweede ervaringsgerichte winkel. In het modecentrum van deze heerlijke winkelstad, meer specifiek in de prachtige Aldestraat, zullen we de essentie van ons verhaal delen met alle Limburgers en dat zoals zij zelf zijn: warm, gastvrij en zorgzaam.

concept store voor jonge ouders


Onze nieuwe winkel, op 400m², zal én een winkel zijn die een overzicht biedt van onze mooiste producten én een plek van verstilling waar je in alle rust samen met onze mama-medewerkers jouw geboortelijst kan samenstellen. Het is een nieuw begin maar wel een dat berust op onze 25 jaar ervaring en expertise. Kortom: van meet af aan zullen we hier de lat hoog leggen want the baby’s corner heeft oog voor alle noden van aanstaande mama’s. We begeleiden je door alle stappen, nemen je mee door onze sprookjesachtige collecties en zoeken samen uit wat past bij jouw persoonlijkheid, interieur én bezorgdheden.


kwaliteit, duurzaamheid en verwondering


Ook in Hasselt zullen we dus een huis van vertrouwen worden waar kwaliteit, duurzaamheid en verwondering hand in hand zullen gaan met heel persoonlijk advies. We zijn dankbaar én trots om deel te mogen worden van Hasselt, een stad met een ziel voor mode en genieten. Van harte welkom in de winkel van de 21ste eeuw want de labels aan de producten kan je hier scannen met je smartphone en toevoegen aan je droomlijstje, je kan je textiel laten borduren in het atelier en er is een experience spot waar je je eigen stijl en producten kunt selecteren voor je geboortelijst. Online winkelen is ontzettend belangrijk, maar bij het aanleggen van een geboortelijst moet je kunnen voelen en is hoogstpersoonlijk advies nog altijd essentieel.

ruim 25 jaar ervaring


Zo sluit ook onze tweede winkel volledig aan bij het ervaringsgericht winkelen én belevingsgericht zijn van jonge consumenten vandaag. Onze winkels ademen verhalen, onze collecties veranderen mee met de seizoenen en centraal staat het uitproberen, het testen en vergelijken van onze Belgische en Europese duurzame merken en producten.


Laden
Laden