Deze website maakt gebruik van cookies om uw ervaring te verbeteren.

Martinelli

Ciao Bella! Martinelli brengt je met zijn luxueuze en handgemaakte kinderwagen terug naar het zonnige Italië in de jaren 30. 

Volgens het traditionele design hernieuwde Martinelli de typische kinderwagen van toen, wat resulteerde in een comfortabele kinderwagen met een luxueuze vintage look. Naast de retro uitvoeringen vind je bij Martinelli ook hedendaagse buggy’s, allen gekenmerkt door dezelfde waardevolle en kwalitatieve afwerking. Mooi om naar te kijken én handig om mee te rijden. Zelf op kasseien is het comfort van de Martinelli perfect.

En niet alleen voor kinderwagens kan je bij het Italiaanse Martinelli terecht. Ook eetstoelen vind je bij het merk. Zo is er de gekende Prima Pappa. Deze elegante stoel met vijpuntsgordel is compact opvouwbaar en heeft 4 verschillende rugposities. Kortom, of het nu in een eetstoel of een kinderwagen is, in een Martinelli zit je kindje altijd comfortabel.

Martinelli bij the baby's corner - shop in store

Beleef uren wandelplezier met de kinderwagens van Martinelli! Niet alleen het comfort wordt gegeven aan je kleine spruitje maar ook aan degene die er mee rijdt!

Kom hem samenstellen in de winkel, ons team van mama's helpt je graag op weg: 09 381 12 70 of via klantendienst@babyscorner.be.

Laden
Laden