Deze website maakt gebruik van cookies om uw ervaring te verbeteren.

tales of glory


er was eens... jij. tales of glory is het verhaal van jouw leven


Tales of Glory is het antwoord op de prangende vraag om alle belangrijke en emotionele herinneringen uit ieders baby- & kindertijd te kunnen bewaren en wel veilig, opgeruimd en mooi. Want soms wil je terugkijken en stilstaan bij het verhaal van je kind(eren). Tales of Glory maakt dromen waar met de prachtige milestone dozen in karton en... voortaan ook met het rieten droomhuisje, een selectie van duurzame materialen die in hun puurheid passen in elk interieur. 

baby milestone doos


In deze baby milestone doos bewaar je alle babyherinneringen van (echo)foto’s over tutje, de eerste babykleertjes tot eerste schoentjes, van je zwangerschapstest tot geboortekaartje. Een mooier geschenk kan je jezelf en je baby niet geven.

shop

De heerlijke baby- en kleuter milestonedozen gevuld met cocondoosjes tover je in een vingerknip om tot magische bewaardozen om alle herinneringen in te verzamelen. Stuk voor stuk hemelse milestones die het meer dan ooit verdienen om bewaard te worden en een leven lang mee te gaan. Laat je fantasie de vrije loop voor alle belangrijke en hoogstpersoonlijke momenten en creëer met Tales of Glory een echte teletijdmachine van én voor je kindje.

toddler milestone doos


Na de babytijd kan je nu voortaan verder gaan met sprokkelen van alle herinneringen uit de kleutertijd in de toddler milestone box met de eerste tekeningen, eerste schoentjes, eerste foto’s, nieuwjaarsbrieven, ...

shop

bloom organic babykleding


Laat jouw baby schitteren in de Bloom babykleding en eens gedragen, bewaar je ze in de kleine milestone doosjes, deel van het Tales of Glory levensverhaal.

shop

De eerste babykleding is magisch. Punt. Van het uitkiezen tijdens de zwangerschap, tot het moment waarop je kindje ze voor de eerste keer draagt en je ze na een tijdje opnieuw opbergt omdat je baby groeit als een kool. Drie emotionele momenten die het verdienen om gekoesterd te worden. Vul de baby milestone doos met deze eerste tastbare herinneringen uit de babytijd en laat jouw baby schitteren in de Bloom babykleding. 

droomhuisje


Dit rieten droomhuisje wordt jouw kindjes favoriete plekje voor het bewaren van lievelingsspulletjes. Het huisje neemt hen mee in een magische verbeeldingswereld, de schatkamer voor het opbergen van knuffeltjes, verstoppertje spelen, met poppen avonturen beleven, …

shop


esthetisch en duurzaam , belgisch design


Tales of Glory wil kwalitatieve én eerlijke producten creëren die zowel duurzaamheid als esthetiek uitstralen. Tales of Glory combineert vakmanschap in de 21e eeuw met een radicale liefde voor schoonheid. Zowel de milestone box als het droomhuisje zijn ontzettend mooi, zuiver en gericht op het zich thuis voelen in elk interieur, of dat nu een klassiek, minimalistisch of warm nest is. Laden
Laden