Deze website maakt gebruik van cookies om uw ervaring te verbeteren.

missie


The  baby’s corner is steeds op zoek naar zalige collecties die warmte,  kwaliteit en persoonlijkheid combineren. Onze missie is persoonlijk  contact met onze klanten en een aanbod écht op maat van wat de zovele  aanstaande mama’s en papa’s nodig hebben. We werken samen met een  topteam van 20 werknemers die bovenal mama’s zijn. Samen met hen vulden  we de afgelopen twee decennia het babyassortiment aan met the kid’s  corner, the mum’s corner en the granny’s corner, drie winkels in de  winkel die focussen op kind, moeder en grootouder. Zo zijn we vandaag  een unieke beleving geworden van 2500 m² met een waaier aan  babyartikelen, kinderkleding, kinderkamers, park- & bedlinnen,  educatief speelgoed, kinderwagens, zwangerschapskleding,  schoolartikelen, autozitjes en zoveel meer. Hadden we de goede raad en  de stralende glimlach al vermeld? Door middel van continue opleidingen  van ons team van mama’s willen we onze klanten de best beschikbare  informatie verstrekken. Onze missie belooft immers kwaliteit en zorg en  we verlenen dit graag aan alle ouders en grootouders. 
We kiezen waar we kunnen voor producten en merken die duurzaam  ondernemen als waarde uitdragen. Een duurzaam assortiment uitbouwen voor  kinderen kan alleen door aandacht te hebben voor het leefmilieu waarin  onze kinderen opgroeien en deze veilig te stellen voor de toekomst.
Binnen the baby's corner werken we samen met mensen met minder mogelijkheden en leveren we zo onze bijdrage voor maatschappelijk ondernemen. Het is een teken van respect voor alle mensen.


visie


The baby’s corner staat in het teken van de  geschenkenlijst. Met de nieuwe website, kan je  lijstjes prikken à volonté, of het nu voor een communie, verjaardag,  geboorte of babyborrel is, wij hebben het allemaal voorhanden. De  nieuwste textielcollecties in ons assortiment met tekeningen, kleuren en  wevingen, klassiek of eigentijds, zijn om bij weg te dromen! Onze  kleding, van stoer over chique, van romantisch tot ondeugend, van casual  tot feest, … we hebben het voor je samengebracht in onze winkel. Keuze,  keuze en nog eens keuze drijft ons naar een aanbod écht op maat van wat  de zovele mama’s, papa’s en grootouders  die nu al meer dan twintig  jaar over de vloer komen – nodig hebben. Welkom, met al je vragen, met  het nieuwe leven dat je omringt.
Door het verstrekken van de best beschikbare informatie en het  samenbrengen van een zo groot mogelijk aantal kwaliteitsproducten en  trendy merken uit de leefwereld van mama, baby en kind in een grote  inspirerende belevingswereld, willen we een grote  bijdrage leveren tot een duurzaam aanbod op maat van (toekomstige)  ouders en grootouders. Op elk moment in het leven van een kind willen we  dé referentie zijn. Door meer van onszelf te verwachten dan een ander  van ons durft te verwachten, zullen we maximaal resultaat waarborgen.  Via het aantrekken van en samenwerken met mensen die willen presteren en  geven, garanderen we een gezonde groei.Laden
Laden