Deze website maakt gebruik van cookies om uw ervaring te verbeteren.


missie & visie


The baby's corner is steeds op zoek naar zalige collecties die warmte, kwaliteit en persoonlijkheid combineren. Onze missie belooft kwaliteit en zorg en we verlenen dit graag aan alle ouders en grootouders. Onze missie is persoonlijk contact met onze klanten en een aanbod écht op maat van wat de zovele aanstaande mama’s en papa’s nodig hebben. Alles wat we doen is één grote reis naar (toekomstige) ouders en grootouders. We willen de gids zijn voor de belangrijkste reis in hun leven.

The baby's corner staat in het teken van de droomlijstjes. Keuze, keuze & nog eens keuze drijft ons naar een aanbod écht op maat van wat de zovele mama’s, papa’s & grootouders die nu al meer dan twintig jaar over de vloer komen – nodig hebben. Door het samenbrengen van de best beschikbare informatie en van een zo groot mogelijk aantal kwaliteitsproducten en trendy merken uit de leefwereld van mama, baby en kind in een grote inspirerende belevingswereld, willen we de winkel van de toekomst gestalte geven. Op elk moment in het leven van een kind willen we dé referentie zijn. Door meer van onszelf te verwachten dan een ander van ons durft te verwachten, zullen we maximaal resultaat waarborgen. Via het aantrekken van en samenwerken met mensen die willen presteren en geven, garanderen we een gezonde groei. 
een team van mama's en papa's


Ons superteam bestaat vooral uit mama's, kortom: kenners met zeeën ervaring. Naast het rijke assortiment kan je dan ook bij ons terecht voor heel persoonlijk advies en daarvoor nemen we ook in alle rust de tijd! Een bezoekje aan the baby's corner, dat is op visite komen, ontvangen worden met open armen én een antwoord op al je vragen.

sonia

Founder - Managing Director

geert

Finance Director

stijn

jolien

petra

martine

evelien

isabel

marlies

kim

vicky

margot

rony

sanne

jenny

ilse

manon

gauthier

ilse

myriam

qaëlle

yamina

ruth

ashleyLaden
Laden