Deze website maakt gebruik van cookies om uw ervaring te verbeteren.


wat zet je allemaal op je baby's geboortelijst?


Als zwangere mama en toekomstige papa wil je jou graag goed voorbereiden op de geboorte van je baby. Of het nu je eerste of je tweede kind is, een grote stap is het samenstellen van een geboortelijst vol babyspulletjes voor je kleine wonder. Kom vrijblijvend bij the baby’s corner langs, bij ons staat een team van mama’s voor je klaar met tips en advies bij het uitzoeken van de juiste babyproducten naar gelang jouw wensen. Daarnaast helpen we jou verder op weg met het kiezen van de juiste benodigdheden voor je kleintje.

soorten geboortelijsten

Denk allereerst na wat voor type mama je bent. Wil je graag een geboortelijst met de meest hippe merkjes en musthaves of ben je een duurzame mama en ga je liever voor een alternatieve babylijst? Je kan er ook voor opteren om de geboortelijst van je baby te combineren met een pamperrekening. De mogelijkheden zijn eindeloos maar deze keuze helpt je wel verder op weg bij het kiezen van je babyuitzet.

Open geboortelijst

tips: benodigdheden voor je baby’s geboortelijst

Maar wat heb je nu allemaal nodig voor je kindje en hoe begin je in hemelsnaam met het opmaken van een babylijst? Veel mama’s die zwanger zijn van hun eerste kindje hebben geen idee van het aantal flesjes, dekens, kleertjes of slaapzakken hun baby nodig zal hebben. Ouders die hun tweede kindje verwachten maar bijvoorbeeld van een ander geslacht, die hebben ook graag nog een aantal specifieke spulletjes voor hun kleintje. Daarom hebben wij op basis van het advies en de tips van ons team van mama’s de meest complete checklist gemaakt met alle producten die je nodig hebt voor de geboortelijst van je kleine spruit.  

Een kort overzicht van wat je hier allemaal op terugvindt:Ga met deze volledige babylijst aan de slag en vink af wat je reeds aangekocht hebt, of wat je nog hebt van je 1e kind. Neem deze geboortelijst checklist mee naar the baby’s corner en ga op zoek naar alle benodigdheden voor de komst van je baby.

Download geboortelijst checklist

online geboortelijst aanmaken

Voor de mama’s en papa’s, die hun eerste of tweede kindje verwachten, en die minder tijd hebben om naar een fysieke winkel te gaan voor het afsluiten van hun geboortelijst hebben wij ook de optie om helemaal digitaal een babylijst aan te maken via onze online geboortelijst tool en onze webshop. Een super handige manier om alle producten van de geboortelijst checklist meteen op te slaan op je baby’s droomlijst. Via onze webshop kan je alles wat je nodig hebt voor je baby, gaande van kinderkamers tot speelgoed, nu makkelijk van thuis uit op de geboortelijst van je baby plaatsen. Voeg naar hartenlust de hipste babymerken toe of verwijder dat extra knuffeltje dat toch niet noodzakelijk is, en dat allemaal 100% digitaal.

Open online geboortelijst

wanneer je geboortelijst aanleggen

Een veel voorkomende vraag van mama’s is wanneer ze nu best een geboortelijst aanleggen en wanneer het juiste moment is om dit te doen. Dit is echter iets dat verschilt van mama tot mama, maar hoe vroeger je ermee begint hoe beter! Bij the baby's corner kan je je geboortelijst leggen op elk moment in je zwangerschap. Je houdt er best rekening mee dat je een 8-tal weken voorziet voor de geboorte van je baby. Zo zijn de babyspulletjes van je ukkepuk zeker op tijd binnen.

Wanneer geboortelijst aanleggenLaden
Laden