Deze website maakt gebruik van cookies om uw ervaring te verbeteren.
Winkelhier bij the baby's corner


gezellig #winkelhieren


koop jij ook lokaal?


De periode vol kaarslicht, cadeautjes, glinstering in de ogen en vooral de intense nestwarmte van familie nadert. Het eindejaar, dat is pakjestijd. De kamers geuren naar kaneel en kaarslicht is het perfecte decor voor de open mondjes en verwonderde oogjes van onze spruitjes. Van kleding tot speelgoed, van fiets tot knuffeldier, het ligt allemaal klaar hier.

een winkel die weet wat jij wil


Omdat we zelf een warm nest zijn vol mama’s met visie. Omdat we weten dat ook jij het vaak druk hebt. Omdat je geen tien winkels wil bezoeken.

Met the baby’s corner kies je voor lekker lokaal en bewust shoppen in België. Wij bieden een zorgeloze service waarbij je in onze wondere cadeautjeswinkel kan grasduinen door ons volledige aanbod voor baby, kind en mama. Daarnaast hebben we ook een super veilige webshop, online geboortelijst en Shop & Ride optie voor wie het liever op afstand houdt. Wij zetten jouw favoriete spulletjes voor je klaar in de winkel, brengen ze tot aan je auto op onze parking of leveren ze bij je thuis met een grote glimlach erbovenop.

 • Team van mama's
 • Duurzaam aanbod
 • > 2500m² winkelplezier
 • > 20 jaar ervaring

cadeautjestijd


Stimuleer de fantasie van je kinderen en verzeker jezelf van een najaar vol plezier en entertainment met het leukste kinderspeelgoed.

Voor kinderen is er geen onderscheid tussen spelen en leren. Alles is heel serieus, alles is kinderspel. Om zowel hun grote als fijne motoriek te trainen zijn onze ontdekkingsreizigers altijd op zoek naar uitdaging. Sinterklaas, kerstmis, verjaardag … here we come.

alle speelgoed»

welk speelgoed kiezen deze mama's van the baby's corner?


Jolien & Millie

Als mama sta ik erop dat mijn dochtertje van 6 maanden met duurzaam speelgoed speelt, ze heeft een leeftijd waar ze echt álles in haar mondje stopt, dus o zo belangrijk dat het speelgoed geen schadelijke stoffen bevat.


Gaëlle & Maurice

Mijn zoontje is anderhalf en is net zoals zijn opa’s een echte werkman. Hij heeft een voorliefde voor houten speelgoed en is uren zoet met bouwen, timmeren, ... Dit houten speelgoed is bovendien een echte aanwinst in ons interieur!


Kim, Billie & Renée

Met twee stoere dochters van 6 en 4 is het soms de handen vol! Als mama kies ik voor speelgoed waarmee ze vooral samen plezier beleven: keukentje, poppenhuis, wobbel, ... Zo fijn om hen een rollenspelletje te zien spelen!

support your locals


In onze winkel en op onze webshop vind je meer dan 18.000 wondermooie en duurzame artikelen. We bieden zo een kleur- en smaakpallet voor iedereen, van jong en trendy tot klassiek en zelfs retro chic. Maar altijd vol kwaliteit.
En o… Als het gaat over veiligheid maken we geen enkel compromis, we zijn een heel speelse winkel maar dit is even een moment van grote sérieux. Als we denken aan babybedjes, babyfoons, sensormatjes en traphekjes, … Wat niet voldoet, blijft buiten onze deuren. Dat is een missie die we diep in ons DNA dragen. Waarom? Omdat wij ook graag op twee oren slapen en met een heel gerust hart de belofte maken dat onze producten en onze winkelomgeving veilig zijn, voor je baby en voor jezelf.

Bel, mail, video-chat met ons of spring binnen in onze winkel, bespreek waar je mee zit, daar maken wij het verschil. 


voor mama’s, door mama’s


Wist je dat al onze producten met liefde en zorg uitgekozen worden door ons team van mama’s? Deze mama’s zijn de drijvende kracht achter the baby’s corner en zijn elke dag druk in de weer om jou zowel in de winkel als via de webshop de beste service te kunnen verlenen. Mama’s zijn immers coach voor het leven. Zweef met hen door onze winkel en kom al het moois en nieuws beleven, in business class uiteraard en met de beste raad. Want wij weten maar al te goed hoe druk je het hebt. Jij wil geen tien verschillende winkels bezoeken en daarom hebben wij het allemaal in huis van kleding over speelgoed tot verzorging en met een absolute focus op schoonheid, duurzaamheid én kwaliteit.

 • advies op maat
 • + 100 kinderwagens
 • 100% online geboortelijst
 • grootste keuze

5 redenen 

om te kiezen voor the baby's corner


 1. De grootste keuze aan wondermooie geschenkjes: Het najaar dat is pakjestijd. Van warme kleding tot veilig speelgoed, van fiets tot knuffeldier, van zalig beddengoed tot knusse kinderkamer, van droomlijst tot geboortelijst.
 2. Persoonlijk advies van mama's: Ons superteam bestaat uit kenners met zeeën ervaring. Op zoek naar de perfecte kinderwagen of autostoel, ons team van mama's helpt je met veel plezier verder met persoonlijk advies.
 3. Unieke en exclusieve merken: Onze snoepwinkel vol kinderwagens, kinderkamermeubelen, baby- en kinderkleding, verzorgingsartikelen, trendy luiertassen, …
 4. 2.500 m² winkelparadijs: Een bezoekje aan the baby's corner is een leuk winkeluitstapje, helemaal de reis waard.
 5. Shop online: Eenvoudig en supersnel mét gratis levering aan huis vanaf €50, ahhh. Heerlijk toch!
Laden
Laden