babyfestival


Pas mama geworden of mama in spe? Kom tussen 13 oktober en 20 oktober 2018 naar het babyfestival: een feest vol kortingen, goodies en live demonstraties. ​We zijn een  winkel die weet wat jij wil ... Omdat we zelf een warm nest zijn vol  mama’s met visie. Omdat we weten dat ook jij het vaak druk hebt. Omdat  je geen tien winkels wil bezoeken. Wij hebben het allemaal in huis van  kleding over speelgoed tot verzorging en met een absolute focus op  schoonheid, duurzaamheid én kwaliteit.

Dit feestweekend staan jij en je gezin bij ons op een voetstuk. Kom bij ons langs met al je vragen. We  zijn een thuis voor jullie allemaal, een plek waar je rustig kan  grasduinen, winkelen, raad vragen, ontdekken, giechelen, je zorgen  delen. Welkom. Van harte. 

De wondere wereld van the baby’s corner wordt bevolkt door een sprookjesachtig team van mama’s, die weten hoe de vork aan de steel zit.

Girlpower, kennis en een zee aan rust en tijd die ze voor jou reserveren. Vraag ons honderduit, want het moederschap is het grootste en mooiste avontuur in je leven.

Grasduin lekker online maar kom zeker eens op bezoek en laat je royaal ontvangen, voel je als in een sprookje de koning te rijk met al het moois dat the baby’s corner etaleert maar vooral: kom het allemaal maar eens uitproberen, besnuffelen en vastpakken! We zijn er voor je.||   ontdek alle acties   ||ACTIE GELDIG: 11-20 OKTOBER

20% korting 

op alle kinderkamers

in de vorm van een waardebon
ACTIE GELDIG: 11-20 OKTOBER

20% korting

 op alle kinderwagens

in de vorm van een waardebonACTIE GELDIG: 11-20 OKTOBER

gratis babypakje

 van first bij inplannen

van je geboortelijstACTIE GELDIG: 11-20 OKTOBER

10% directe korting 

op alle autozitjesACTIE GELDIG: 11-17 OKTOBER

15% directe korting 

op alle baby- & kinderkledingACTIE GELDIG: 11-17 OKTOBER

15% directe korting op alle

zwangerschaps- & voedingskledingLaden
Laden