Deze website maakt gebruik van cookies om uw ervaring te verbeteren.


babyfestival

Actiedagen: 6 maart tot 15 maart 2020

Pas mama geworden of mama in spe? Kom naar het babyfestival in the baby's corner: een feest vol kortingen, goodies en live demonstraties. ​We zijn een winkel die weet wat jij wil ... Omdat we zelf een warm nest zijn vol  mama’s met visie. Omdat we weten dat ook jij het vaak druk hebt. Omdat  je geen tien winkels wil bezoeken. Wij hebben het allemaal in huis van  kleding over speelgoed tot verzorging en met een absolute focus op  schoonheid, duurzaamheid én kwaliteit.

Tijdens het babyfestival staan jij en je gezin bij ons op een voetstuk. Kom bij ons langs met al je vragen. We  zijn een thuis voor jullie allemaal, een plek waar je rustig kan  grasduinen, winkelen, raad vragen, ontdekken, giechelen, je zorgen  delen. Welkom. Van harte. 

De wondere wereld van the baby’s corner wordt bevolkt door een sprookjesachtig team van mama’s, die met meer dan 20 jaar ervaring weten hoe de vork aan de steel zit. Girlpower, kennis en een zee aan rust en tijd die ze voor jou reserveren. Vraag ons honderduit, want het moederschap is het grootste en mooiste avontuur in je leven.

Grasduin lekker online maar kom zeker eens op bezoek en laat je royaal ontvangen, voel je als in een sprookje de koning te rijk met al het moois dat the baby’s corner etaleert!

We zijn er voor je. Op elk moment. Ook na je aankoop streven we naar een uitstekende dienst na verkoop. De winkel is 6 dagen op 7 open, waardoor we je heel snel kunnen helpen. Dat doen we graag.BABYFESTIVAL ACTIES


Geldig: 06/03/2020 - 15/03/2020. 
Niet cumuleerbaar met andere voordelen.-10% op alle kinderwagens

onze winkel vind je 20 topmerken kinderwagens: Joolz, First, Thule, Maxi-Cosi, Bugaboo, ... Zalig mooi, comfortabel en superveilig. Advies op maat, check! Hup, de auto in en ontdek ze in de winkel of shop online.

SHOP ONLINE


-15% op alle bopita meubelen

Een goede nachtrust is niet alleen belangrijk voor je kleine lieveling, maar ook voor jullie als ouders. Voor de ideale kinderkamer kan je zonder twijfel bij ons terecht. Nu alle Bopita meubelen aan -15%.

SHOP ONLINE

Baby op komst?

Leg bij ons je geboortelijst, kom terecht in een wondermooie  babywinkel met 2500m² winkelplezier & ontdek onze online geboortelijsttool. Je vindt er alles wat je nodig hebt van checklist tot dreamlist. Stel je volledige geboortelijst samen van a tot z, nodig familie en vrienden uit met een door jou gekozen wachtwoord en kijk hoe de baby-uitzet van je dromen snel en makkelijk de jouwe wordt.

Wil je alles een testen en voelen? We nodigen je van harte uit om in alle rust bij ons op visite te komen. Hier bij the baby’s corner zijn we nagenoeg allemaal mama en dat draagt alleen maar bij tot ons groot hart voor baby en kind. Dat draagt volledig bij tot ons begrip voor de talloze vragen over zwangerschap en baby. Wij helpen je  daarmee. Beloofd.

Het allereerste geschenkje voor je baby: een wonderpakket met organic newbornsetje van Tales of Glory bij de aanleg van je geboortelijst ligt alvast voor je klaar...

GA AAN DE SLAG »

demonstraties in de winkel


Zaterdag 7 maart van 10u tot 18u
- Thule kinderwagens, fietskarren en fietszitjes

Zondag 8 maart van 14u tot 18u
- Thule kinderwagens, fietskarren en fietszitjes

Laden
Laden