ontzettend mooie collecties voor
de baby- en kinderkamer

Als het aan jou lag zou het babypark of het wiegje al maanden op voorhand klaarstaan voor de komst van je kleine lieveling. Wees gerust, je bent niet de enige! Geniet van de voorbereiding en het klaarmaken van dat knusse plekje. Bij ons vind je de ruimste keuze aan parkbekleding en bedlinnen voor iedere stijl. Een wieg en babypark zijn immers de eerste plaatsen waar je kleine ukje zal vertoeven en bovendien zijn ze dé eyecatcher van je interieur. Creëer dus een gezellig en vertrouwd plekje waarin jouw kindje helemaal tot rust kan komen. Met de juiste parkbekleding kan je je babypark bovendien volledig inrichten naar jouw eigen stijl. Denk maar aan een leuke parkligger en bijhorende parkomrander of een dromerige hemel die je babypark pas echt af maakt.

Het Belgische merk First brengt exclusieve producten voor de allerkleinsten. De zachte materialen, de verfijnde afwerking en de soberheid laten je heerlijk wegdromen naar de komst van je kleine oogappel. 
Elegant, kwalitatief en tijdloos vatten samen wat het Belgische Théophile & Patachou te bieden heeft. Hoogwaardige stoffen en een passie voor alles wat met baby's te maken heeft, maken van dit luxueuze babymerk een absolute topper!
De collecties van het Belgische label Les Rêves d'Anaïs reflecteren de schoonheid en onschuld van een pasgeboren baby'tje. De collecties ogen fragiel door de zachte, zweemzoete kleuren en de gekozen materialen.

Het Hollandse House of Jamie is soft, clean en minimalistisch. Grijs, wit, roze, zwart en beige zijn de hoofdkleuren van House of Jamie, wat de collectie kleding & niet-kleding tijdloos én geschikt voor zowel jongens als meisjes.
In hartje Barcelona ontwerpt Nobodinoz zijn speelse collecties die bruisen van kleur, creativiteit, plezier en design. Laat de fantasie van je kleine kapoen kwijt in deze prachtige tipi’s, het zachtste textiel en het meest leuke speelgoed.
In het vooruitstrevende Antwerpen creëert Coco & Pine stylish en vooruitstrevende ontwerpen gecombineerd met het meest zachte textiel. Coco & Pine is een mix en match tussen eenvoud,  verfijning én net die look die helemaal in is!

Het Belgische label Trixie staat voor kleurrijk babytextiel. Badlinnen, parkbekleding, slabbetjes en decoratie: alles vind je in levendige kleuren en prikkelende prints! Trixie, dat is warmte en vreugde die tot zijn recht komt in jouw interieur.

Elodie Details is een Scandinavisch merk dat babyartikelen brengt met een extra touch. Hun slogan is niets voor niets ‘big differences for small people’. Laat je verwonderen door de wondermooie collectie!
Baby’s Only, het merk dat werd opgestart bij onze noorderburen, biedt kwalitatief en kleurrijk breiwerk aan voor baby’s, peuters en kleuters. Eén voor één tijdloze stukken die gemakkelijk te combineren zijn.

Op zoek naar ontzettend mooi én gepersonaliseerd textiel voor je baby- of kinderkamer? Het Belgische 22INCH richt zich op de volledige aankleding van je baby- en kinderkamer: wiegbekleding tot kleine accesoires, slaapzakjes, nestjes, …

De Scandinavische Done by Deer ontwerpen zijn dankzij hun leuke, hedendaags design perfect te integreren in je interieur. De collectie is ontworpen met als doel kinderen te stimuleren om op ontdekking te gaan!

De Belgische Timmy Collection is een hedendaagse, kleurrijke babycollectie volledig op basis van bamboe met een niet te evenaren zachtheid, comfort én milieuvriendelijkheid. Ecologisch én verantwoord!

Koeka was oorspronkelijk een Nederlands badstofkledingmerk, maar na vele jaren is het uitgegroeid tot een waardig lifestylemerk! Nu telt de collectie meer dan 125 unieke producten in een grote waaier aan kleuren voor baby en kind.

De Quax wereld is een zachte en stijlvolle wereld. Eén die eigentijds design combineert met warmte en gezelligheid. Dit Belgische merk creëert steevast een veilige en donzige thuishaven voor je kleine kapoen.
Mundo Melocoton is een Belgisch lifestyle label voor kinderen van 0 tot 6 jaar. Ze brengen bedlinnen, parkbekledin en accessoires in knuffelzachte stoffen. Het kenmerk van Mundo Melocoton zijn de frisse kleuren en gedurfde combinaties.
Laden
Laden