Daar is ‘Spruitjes’ weer. Nummertje 11 al!


Wie spruitjes al kent, weet dat er tal van tips op het menu staan en een overzicht van ons seizoensaanbod voor baby, kind, aanstaande mama én oma. Maar onze winkel is meer dan dat. Het is een thuis voor alle vrouwen die zwanger zijn én voor hun partners. Aarzel dan ook niet ons aan te spreken in de winkel met al je vragen over zwangerschap, baby én kind.

lieve ouders en grootouders,


Als mama van drie prachtkinderen én van the baby’s corner ben ik apetrots op de afgelopen maanden waarin onze winkel maar liefst driemaal groot nieuws mocht vieren, zonovergoten en met een zilveren randje.

Zo werden we exclusief verdeler van Tales of Glory, mijn persoonlijk merk, met enerzijds heerlijke milestonedozen om alle herinneringen aan je spruitje mooi en veilig te bewaren en anderzijds aan organic babykleding in stofjes en kleuren die babyzacht zijn.
Babygeluk is van alle tijden en toch gaan we mee met onze tijd want we lanceren vandaag onze geboortelijsttool op onze website waar aanstaande ouders hun droomlijst kunnen samenstellen en delen met hun familie en vrienden, babyfunding met een grote glimlach.
En het laatste mooie nieuws is de lancering van ons hoogsteigen eco-label, want de natuur zit heel diep in ons hart dat bezorgd en toch hoopvol kijkt naar een gezonde toekomst waarin kinderen vrij kunnen opgroeien in de speelse en wilde natuur.

Kortom: apetrots op alles wat we de volgende seizoenen mogen bieden voor alle kleine aapjes.

Sonia

ONTDEK ÁLLE PRODUCTEN UIT SPRUITJES

kom je spruitjesmagazine halen in de winkel!


the baby's corner
Steenweg Deinze 33
9810 Nazareth
Open van ma-za: 10-18u


Laden
Laden