Daar is ‘Spruitjes’ weer. Nummertje 9 al!


Feeststemming, om dit magazine, maar ook om de naderende periode vol kaarslicht, de geur van kaneel, de cadeautjes, de glinstering in de ogen en vooral de intense nestwarmte van familie en vrienden. Laten we je dat alvast allemaal en van ganser harte wensen.

Wie spruitjes al kent, weet dat er tal van tips op het menu staan en een overzicht van ons seizoensaanbod voor baby, kind, aanstaande mama én oma. Maar onze winkel is meer dan dat. Het is een thuis voor alle vrouwen die zwanger zijn én voor hun partners. Aarzel dan ook niet ons aan te spreken in de winkel met al je vragen over zwangerschap, baby én kind.

Tijdens dit feestseizoen knipogen we graag even naar de mode voor aanstaande mama’s, want die is bij ons extra feestelijk, kom maar eens passen – in alle rust - en breng je spruitjes mee want voor ook hen is onze keuze kleding, kamer en speelgoed schier eindeloos.

De zomer van 2018 was een lange zwoele droom. We zagen kinderen die de zon ademden en speelden tot valavond. We zagen hen wild ravotten en soms mijmerend zitten onder de zachte schaduw van een lindeboom. We weten dat er herinneringen zijn geweven die voor altijd zijn. De kindertijd, de speeltijd van ons leven? Neen, spelen is een keuze en laat ons daar nooit mee stoppen!

Dat is de blik én de filosofie die we meenemen tijdens het kleurenfestival van de herfst en de verstilling van de winter. Een klein beetje trager gaan we, stilstaan bij het grote geluk van onze kleine spruitjes. We zullen niemand verwonderen als we zeggen dat onze collecties daarop zullen inspelen met warme tinten en warme stoffen.

Want tijdens deze twee huiselijke seizoenen lonkt evenzogoed de buitenwereld. En dat is meteen onze missie: ervoor zorgen dat baby, kind en mama zonder zorgen en met grote gretigheid de wereld durven blijven verkennen. Stralend, ontzettend stijlvol, veilig en met oog voor mekaar. Laat ons verliefd blijven op de natuur, op mekaar en op alle moois dat wij opnieuw met je delen in deze spruitjes.

ONTDEK ÁLLE PRODUCTEN UIT SPRUITJES >>

kom je spruitjesmagazine halen in de winkel!


the baby's corner
Steenweg Deinze 33
9810 Nazareth
Open van ma-za: 10-18u

Laden
Laden