Daar is ‘Spruitjes’ weer. Nummertje 10 al!


Wie spruitjes al kent, weet dat er tal van tips op het menu staan en een overzicht van ons seizoensaanbod voor baby, kind, aanstaande mama én oma. Maar onze winkel is meer dan dat. Het is een thuis voor alle vrouwen die zwanger zijn én voor hun partners. Aarzel dan ook niet ons aan te spreken in de winkel met al je vragen over zwangerschap, baby én kind.

vlieg mee de wereld in


Welkom aan boord van onze vakantievlucht richting bosanemonen en krokussen die levenslustig een nieuwe lente inluiden, ofte: Spruitjes #10. Een eerste jubileum dus en we zijn apetrots want tijdens onze reis vliegen we door een wolk aan nieuwe en schitterende collecties van kleding, interieur, speelgoed, ...

Wie goed kijkt ziet in het voorbijglijdende landschap onder ons huisjes vol moois voor geboorte, doop, verjaardagen, school, communie, … Allemaal stipjes op de routekaart van het leven die nazinderen en rituelen waar onze hostessen jouw ceremoniemeester zijn, met een glimlach van hier tot in Tokio.

Ons supergezellige vliegtuig heeft geen werknemers maar mama’s aan boord die jou met alle vragen en zorgen zullen bijstaan. Mama’s zijn immers coach voor het leven. Zweef met hen door onze winkel en kom al het moois en nieuws beleven, in business class uiteraard en met de beste raad.
ONTDEK ÁLLE PRODUCTEN UIT SPRUITJES >>

kom je spruitjesmagazine halen in de winkel!


the baby's corner
Steenweg Deinze 33
9810 Nazareth
Open van ma-za: 10-18u

Laden
Laden